Préamplificateur Récepteurs

Marantz Récepteur 2226


Marantz Récepteur 2226
Marantz Récepteur 2226
Marantz Récepteur 2226

Marantz Récepteur 2226   Marantz Récepteur 2226

Plage d'accord: fm, mw. Puissance de sortie: 26 watts par canal en 8 (stéréo). Réponse en fréquence: 15 Hz à 60 kHz.

Distorsion harmonique totale: 0,3%. Sensibilité d'entrée: 1.8mv (mm), 180mV (ligne). Rapport signal à bruit: 75dB (mm), 84 dB (ligne). Rendement: 775 mV (ligne), 1,5 V (pré out). Semi-conducteurs: 3 x ic, 45 x transistors, diodes, 29 x 1 x fet. Dimensions: 440 x 137 x 365mm. Deze klassieke Marantz est dans topconditie en volledig geserviced. Ook geen krakende podomètres meer en weer DUS klaar voor talon wat Jaren luisterplezier.

Ook zijn alle buislampje vervangen voor complet LED. En dat ziet er weer als nieuw uit! Bij euromaxx gebruiken wij uitsluitend caps haut de gamme zodat het originele typische Warme Marantz-geluid gewaarbord blijft. Bij deze Marantz ook de verlichting vervangen zowel de schaalverlichting dus ook als de vu-meterverlichting en dolby. Ook zijn de printplaten stofvrij gemaakt en de Verbindingen getest.

Uiteraard a rencontré phono ingang voor een platenspeler. Op aux dan bijvoorbeeld de cd, tv ed en verder nog de aansluitingen de bande. Verder tegen een meerprijs van 40,00 te voorzien van Bluetooth aansluiting zodat je alle mobiele Apparaten draadloos Kunt aankoppelen aan deze récepteur. Met gebruikershandleiding pdf, service certificaat en 12 maanden dat est nette garantie zoveel als nieuw Toen hij geleverd werd! Vroeger kocht je een paar vakbladen waarvan de recensies nog \Tegenwoordig moeten nous het doen rencontré bijvoorbeeld een coolblue recensie van poireau een die al opgewonden wordt van een sonos.

Die KOMT je niet meer à huis als je Eenmaal een cru Marantz gehoord hebt. Die gebouwd Elke est tussen 1954 en 1980 zal een hoorbaar Beter dan u geluid produceren gewend plié te horen.

Niet voor niets staan ​​dans de meeste récepteur recente top 10 aller tijden maar liefst 3 cru Marantz modellen. De eenvoudigste \De modellen verder omhoog hebben dan destriers iets meer geluidsinstellingsmogelijkheden en puissance de wordt zwaarder.

Dat is niet zo om de zeer te buren plagen (hoewel dat prima zou Lukken) nom maar het rencontré \Les experts Zeggen dat om het geluid van een Schaar exacte te kunnen laten horen er zo'n 1000 watts nodig est. Hoe meer watts houe gedetailleerder geluiden kunnen worden weergegeven. Laissez-nous wel een gaan punt voorbij dat een zulks voor Gemiddelde luisteraar nog hoorbaar est.

Deze kwaliteit est onversluitbaar en dit geluid is niet meer te Koop. De Huidige miniatuur electronica est niet meer zo stabiel en kwalitatief hoogwaardig zoals deze dans de 70-er en Jaren 80 er werd gemaakt.

L'élément \Le vendeur est " euromaxx-wijchen " et est situé dans wijchen. Cet article peut être expédié dans le monde entier.

  1. Merk: Marantz <\/ li> <\/ Ul>


    Marantz Récepteur 2226   Marantz Récepteur 2226